Logo

Omelet med røget fisk og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet med røget fisk og tomater 

 

Middagsomeletter er både god og nem mad, som er rimelig i pris og med mange variations-muligheder. Se hvordan du laver en lækker omelet

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 25 min.

 
# Ingredienser:
6 æg
4 spsk vand el. fløde
salt, peber
50-75 g smør el. margarine
3-4 røgede sild el. 1 makrel
4 tomater
1 bdt purløg
 
* Tilberedning:
1. Befri fisken for skind og ben og skær den i passende stykker.
Skær tomaterne i både.

 
2. Pisk æg og vand eller fløde let sammen. Krydr med salt og peber.


3. Smelt fedtstoffet og lad fisk og tomater snurre heri.
Hæld æggemassen over og lad omeletten stivne ved svag til jævn varme.
Klip purløg over den færdige omelet og giv brød til.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg og Omeletter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her