Logo

Pastramiwok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastramiwok 

 
Wok-mad er hurtigt og godt. Der bruges meget lidt fedtstof og alle råvarer bevarer konsistens og farve. En lækker - alt i et fad - Lyder det ikke godt?
Tid: 20-25 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
250 g pastrami
2 gulerødder
1 pastinak
½ kålrabi
1-2 glaskål
1 porre
2 spsk olie

 
SAUCE
1 dl øl, mørkt
½ dl soya
1 tsk rosmarin
1-2 fed hvidløg

 
* Fremgangsmåde
1. Skær pastramien i mindre stykker.

 
2. Gør alle grønsagerne i stand. Skær det hele i fine strimler.

 
3. Opvarm wokken. Kom olien i.

 
4. Svits kødet hurtigt til det er gyldent.

 
5. Tag kødet op og stil det til side. Steg alle grønsagerne i wokken.

 
6. Hæld øl og soya på. Krydr med rosmarin og presset hvidløg.
Lad det simre et par min.

 
7. Læg kødet tilbage i wokken og lad det blive varmt.

 
8. Server retten med en gryde friskkogt pasta til.

 
Tips: Hvis du ikke har en wok, kan du tilberede retten i en stor stegepande.

 
INFO: Pastrami er en rumænsk variant af den tyrkiske pastirma, der normalt er lavet af oksekødbryst og undertiden fra lam eller kalkun. Det rå kød er saltet, delvist tørret, krydret med urter og krydderier, derefter røget og dampet.

 

Læs om pastrami

Se alle de bedste opskrifter med Brød

Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her