Logo

Ris med lime og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ris med lime og koriander 

 
En lækker ret med blandede ris, løg, hvidløg og koriander - og med lime vendt i lige før I spiser. En super nem måde at lave tilbehør til din gode aftensmad på.
Til 4 pers

 
# Ingredienser
2 spsk olie
1 lille løg, fint hakket
3 fed hvidløg, fint hakkede
175 g blandede langkornede og vilde ris
4½ dl hønse- eller grønsagsbouillon
1 lime, saften af
1 spsk hakket, frisk koriander

 
* Tilberedning
1 Varm olien i en tykbundet gryde eller wok.
Tilsæt løg og hvidløg og svits under jævnlig omrøring i 2 min.
Tilsæt risene og svits i yderligere 1 min under omrøring.
Hæld bouillon ved, øg varmen og bring den i kog.
Dæmp varmen, så risene blot simrer.

 
2 Læg låg på og kog risene i ca. 10 min, eller
til de akkurat er møre, og væden er absorberet.
Dryp limesaft over og rør en gaffel gennem risene.
Drys med hakket koriander og server.

 
Se alle de bedste opskrifter med Ris

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her