Logo

Æble-rabarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æble-rabarberkage

 

Denne sandkage bliver frisk og svampet, når du tilsætter rabarber. Og sammen med æble bliver smagen bare endnu bedre. Du kommer til at elske dette hjemmebag

1 kage til ca. 12 stykker Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 45 min.

 
# Ingredienser til Æble-rabarberkage:
4 æg
200 g sukker
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g smør
200 g rabarber
50 g kartoffelmel
200 g rå marcipan
2 æbler
25 g smør til formen
flødeskum
*

 
Sådan laver du Æble-rabarberkage
Pisk æg og sukker til tykt skum med en håndmikser.
Sigt mel og bagepulver sammen, og vend det i dejen med en dejskraber.
Rør gradvist smeltet smør i dejen.
Bland små stykker rabarber med kartoffelmel, og vend dem i dejen sammen med groftrevet marcipan.
Smør en sandkageform på 1½ liter.
Skræl og udkern æblerne, skær y. cm tykke skiver, og læg dem i bunden af formen.
Hæld dejen ovenpå.
Bag kagen i ca. 1 time og 15 min., til der ikke er rå dej på, når du stikker i midten af kagen med et træspid.
Vend kagen ud på bagerist. og lad den køle af.
Skær den i skiver, og server med flødeskum.
---
 
Kogebog.dk har mange dejlige kage-opskrifter Se kageopskrifter her
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her