 
 
   
Her får du Madeleine
i flere spændende udgaver. Fx Madeleine
med pesto, Madeleine med soltørret tomat, Madeleine med rød peberfrugt eller Madeleine
med skinke og pistacienød.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 15 min. Giver 16 småkager. 
 
# Ingredienser
2 æg 
50 g smeltet smør 
75 g hvedemel 
½ tsk bagepulver 
1 tsk karry 
¼ tsk salt 
 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til
180 °C. (ikke varmluft)
Pisk æggene med
smørret i en stor skål, 
indtil blandingen
bliver lysere i farven. 
Tilsæt mel,
bagepulver, karry og salt. 
Rør det godt sammen.
Lad dejen stå 1 time
i køleskabet. 
Læg dejen i en
slip-let madeleineform. 
Bag den i ovnen 15
min. 
 
Madeleine med
pesto
Erstat smørret med 5
spsk solsikkeolie, og 
tilsæt 15 g revet gruyère,
2 spsk pesto og 
20 g pinjekerner.
 
Madeleine med
soltørret tomat
Erstat smørret med 3
spsk olie, og tilsæt 
50 g revet picorino
eller parmesan, 50 g soltørrede 
tomater skåret i
tern, ½ tsk salt og ½ tsk mild stødt chili.
 
Madeleine med rød
peberfrugt
Til dejen fra
hovedopskriften tilsættes 50 g saltet smør, 
30 g revet ost, 75 g
gedeost og 1 ristet peberfrugt, der 
er blevet finthakket
med 2 fed hvidløg og 2 spsk fløde.
 
Madeleine med
skinke og pistacienød
Til dejen fra
hovedopskriften tilsættes 2 tykke skiver skinke 
skåret i tern og 100
g hakkede pistacienødder.
 
 
 
Se alle de bedste opskrifter med  Drinks  Snacks/sødt  Forretter  Tilbehør  Desserter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------