Her er de ultimative bedste amerikanske Chocolate Chip Cookies. Både chewy og sprøde. Opskrift på de perfekte småkager, der smager fantastisk.
Giver ca 70 småkager
# Ingredienser
350 g hvedemel
1 tsk natron
½ tsk salt
225 g smør
200 g brun farin
100 g stødt melis
2 store æg
1 spsk vanilla
160 g chokoladespåner
160 g mælkechokoladespåner
80 g groft hakkede pecan nødder (valgfrit)
* Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til
190 °C.
2. Læg mel, natron
og salt i en mellemstor skål; rør for at blande det.
3. Pisk smør, brunt
sukker og stødt melis i en stor skål med elpiskeren på mellem fart indtil det
er let og luftigt, skrab ned af siderne på skålen.
Pisk æg og vanilla
i, skrab ned ad siderne på skålen.
Tilsæt
melblandingen.
Pisk med lav fart,
skrab ned ad siderne på skålen.
4. Rør spånerne og
pecan nødderne i med en røreske.
5. Læg en toppet
teskefuld af dejen 5 cm fra hinanden på en usmurt bageplade.
6. Bages i 10 til 12
min eller indtil kanterne er gyldenbrune.
Lad småkagerne stå
på bagepladen i 2 min.
Fjern småkagerne med
en stegespade og læg dem på en metalrist; afkøl dem helt.
7. Opbevares i
beholdere med tætsluttende låg ved stuetemperatur eller fryses i op til 3
måneder.
Trin 3: Skrab ned ad
siderne af skålen.
Trin 5: Læg dejen på
en bageplade med en isske.
Trin 7: Opbevar
småkagerne.
Se alle de bedste opskrifter med Kager
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------