Logo

Røræg og bacon – for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røræg og bacon – for børnekokke 

 
Det er så nemt at lave røræg med bacon og retten er et hit til brunch eller morgenmad på sengen. Få opskriften på scrambled eggs med bacon her
Til 4 personer

 
# Ingredienser
8 skiver bacon
2 spsk olie
2 tomater
6 æg
1 dl mælk eller fløde
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 spsk smør

 
TILBEHØR

Smørristet brød og appelsinjuice 

 
* Tilberedning
Varm en pande op ved god varme.
Hæld olie på. Læg skiver af bacon på panden.
Steg ved jævn varme, til baconen er gylden og sprød.
Tag den op, og læg den på køkkenrulle.

 
Skær tomaterne over på tværs, og steg dem 2-3 min. i fedtet fra baconen.
Læg dem over på en tallerken.
Lad panden køle lidt af, og tør fedtet af med køkkenrulle.

 
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med mælk eller fløde, salt og peber.
Smelt smør på panden uden at brune det.
Hæld æggemassen i, og skru ned til svag varme.
Skrab jævnligt æggemassen fra bunden med en træpalet.
Fjern panden fra varmen, når æggemassen er næsten stivnet.
Server røræg med den stegte bacon, tomaterne, ristet brød og juice.

 
Se alle opskrifter For børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her