Det er så nemt at lave røræg med bacon og retten er et hit
til brunch eller morgenmad på sengen. Få opskriften på scrambled eggs med bacon
her
Til 4 personer
# Ingredienser
8 skiver bacon
2 spsk olie
2 tomater
6 æg
1 dl mælk eller fløde
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 spsk smør
TILBEHØR
Smørristet
brød og appelsinjuice
* Tilberedning
Varm en pande op ved god varme.
Hæld olie på. Læg skiver af bacon på panden.
Steg ved jævn varme, til baconen er gylden og sprød.
Tag den op, og læg den på køkkenrulle.
Skær tomaterne over på tværs, og steg dem 2-3 min. i fedtet
fra baconen.
Læg dem over på en tallerken.
Lad panden køle lidt af, og tør fedtet af med køkkenrulle.
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med mælk eller
fløde, salt og peber.
Smelt smør på panden uden at brune det.
Hæld æggemassen i, og skru ned til svag varme.
Skrab jævnligt æggemassen fra bunden med en træpalet.
Fjern panden fra varmen, når æggemassen er næsten stivnet.
Server røræg med den stegte bacon, tomaterne, ristet brød og
juice.
Se alle opskrifter For børnekokke