Logo

Tykke amerikanske pandekager med sirup – for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tykke amerikanske pandekager med sirup – for børnekokke 

 
Amerikanske pandekager passer perfekt til brunch, eftermiddagsteen eller dessert. Servér de luftige, små amerikanske pandekager. Få opskriften her!
Til 8 stk. Lidt svær.
 
# Ingredienser
1½ dl hvedemel
2 tsk sukker
2 tsk bagepulver
1 knsp groft salt
25 g smør
1 æg
1½ dl mælk
2 spsk smør til stegning

 
Tilbehør:
ahornsirup eller flydende honning
 
* Tilberedning
Bland mel, sukker, bagepulver og salt.
Smelt smør på en pande ved svag varme.
Slå ægget ud i en skål.
Rør mælk og smeltet smør i.
Rør melblandingen i med et piskeris lidt efter lidt.

 
Kom en klat smør på panden, og varm det op til det syder.
Sæt 2 spsk dej på panden - der er plads til 2 -3 pandekager på en alm. pande.

 
Når hele overfladen på pandekagerne er dækket af bobler, og kanten er fast, vendes de med en palet.
Steg på den anden side, til de er gyldne og faste.
Serveres lune med ahornsirup eller flydende honning.

 
Se alle opskrifter For børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her