Logo

Kartoffelpizza med salami

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelpizza med salami 

 
Dette er en mellemting mellem gratin og pandekage, men det smager som pizza. Sjovt og meget lækkert! Det smager bare så godt.
Tid: 40-45 min heraf  25 min i ovnen. 6 pers.

 
# Ingredienser
8 kartofler (ca 800 g)
1 løg
3 æg
½-1 tsk salt
¼ tsk peber
2-3 tsk oregano
200 g salami
3 tomater
200 g reven ost (ca 4 dl)
 
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartofler og løg, riv dem groft gerne med foodprocessorens grove riveplade.

 
2. Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt kartofler, løg, salt, peber og oregano.

 
3. Hæld massen i en smurt bradepande 30x40 cm.

 
4. Bag den, midt i en 225 °C varm ovn, ca 15 min.
Tag bradepanden ud og læg skivede tomater og salami på.
Drys reven ost over.

 
5. Skru op til 250 °C og bag yder ligere ca 10 min.

 
6. Server pizzaen nybagt med en frisk blandet salat.

 
Tips: I stedet for salami kan du bruge røget medister eller andre pølser.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pizza

Se alle de bedste opskrifter med Pie

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her