 
 
   
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Ægge-hvidløgsbrød fra Castilien
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter 
# Ingredienser
6-8 skiver spansk landbrød 
2 fed hvidløg 
4 æg 
salt og peber 
olie til stegning 
 
* Tilberedning
1. Skær brødskiverne over, hvis de er for store. 
Hvidløgsfeddene skrælles og høvles i ganske tynde skiver. 
 
2. Æggene piskes sammen med salt og peber, og
hvidløgsskiverne tilsættes og vendes i. 
 
3. Lidt olie varmes op på en pande. 
Brødskiverne dyppes i æggemassen, så de er dækket godt på
alle sider. 
 
4. Brødskiverne steges i den varme olie, til de er gyldne på
begge sider. 
Tag dem op, lad dem dryppe af og server dem varme. 
 
Pr. portion ca 212 kcal/888 kj. 11 g protein, 8 g fedt, 23 g
kulhydrat 
 
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------