
 
  Forret Frokost. Arbejdstid: 15 minutter. Let at lave. Lav
pris.
 
# Ingredienser 
4 halve skiver toastbrød 
 
Ansjossmør:
1 lille ds ansjosfileter 
1 fed hvidløg 
smør 
 
Endvidere:
3 tomater 
1 løg 
 
* Tilberedning 
1. Hak ansjoser og hvidløg fint. 
Kom smørret i og gnid det hele godt sammen, evt. gennem en
sigte. 
 
2. Rist brødskiverne og skær dem i trekanter. 
 
3. Fordel ansjossmørret over brødskiverne. 
 
4. Pynt med tomatskiver og løgringe. 
 
Tips: Rå æggeblommer klæ'r ansjoserne, server dem til i
skaller, der hviler i salt. 
Hvidløget i ansjossmørret kan udelades. 
Se flere
opskrifter med ansjos  
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------