Logo

Bagte kartofler med kyllingefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte kartofler med kyllingefyld

 
Sprødt kartoffelskind, smeltet ost og blødt kartoffelfyld. Retten er et kæmpe hit. Vores opskrift er nem og giver en dejlig smagfuld ret Bagte kartofler med kyllingefyld
4 personer. Stege-/kogetid: ca 1 time og 15 min.
 
# Ingredienser
4 bagekartofler (store)


Fyld:
2 dl cremefraiche (9%)
1½ tsk karry

salt og peber
300 g kylling (kogt eller stegt)
200 g majs fx fra frost
100 g gratineringsost


Tilbehør: persille og blandet salat

 
* Tilberedning
1. Bag kartoflerne ca 1 time ved 200 °C.
Skær kartoflerne over på langs til 2 halve.
Skrab indmaden ud, og kom den i en skål.

 
2. Mos kartoflerne, og rør cremefraiche i.
Krydr med karry, salt og peber.
Vend kyllingetern og majs i.
Kom mosen i de udhulede kartofler, og drys osten over.


3. Gratiner kartoflerne ca 12-15 min. ved 225 °C.
Pynt med persille inden servering.

 
Tips: Tør de vaskede kartofler, og smør dem med olie inden de kommer i ovnen. Så får de sprødt skind.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her