
     
Sprødt
kartoffelskind, smeltet ost og blødt kartoffelfyld. Retten er et kæmpe
hit. Vores opskrift er nem og giver en dejlig
smagfuld ret 
4 personer. Stege-/kogetid:
ca 1 time og 15 min. 
 
# Ingredienser
4 bagekartofler
(store) 
Fyld: 
2 dl cremefraiche
(9%) 
1½ tsk karry 
salt og peber 
300 g kylling (kogt
eller stegt) 
200 g majs fx fra
frost
100 g
gratineringsost 
Tilbehør: persille
og blandet salat 
 
* Tilberedning
1. Bag kartoflerne
ca 1 time ved 200 °C. 
Skær kartoflerne
over på langs til 2 halve. 
Skrab indmaden ud,
og kom den i en skål. 
 
2. Mos kartoflerne,
og rør cremefraiche i. 
Krydr med karry,
salt og peber. 
Vend kyllingetern og
majs i. 
Kom mosen i de
udhulede kartofler, og drys osten over. 
3. Gratiner
kartoflerne ca 12-15 min. ved 225 °C. 
Pynt med persille
inden servering. 
 
Tips: Tør de vaskede kartofler, og smør dem med
olie inden de kommer i ovnen. Så får de sprødt skind.
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.