 
 
   
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Fåreost i krydderurtemarinade
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid
til at trække
 
# Ingredienser
2 grønne peberfrugter 
4 fed hvidløg 
½ bundt koriander 
½ bundt persille 
salt 
¼ tsk stødt spidskommen 
1 dl olie 
5 spsk rødvinseddike 
450 g frisk fåreost 
 
* Tilberedning
1. Til marinaden gøres de grønne peberfrugter i stand. 
De skylles og halveres. 
Derpå fjernes stilkfæster og kerner, og peberfrugterne
skæres i små terninger. 
 
2. Hvidløgsfeddene skrælles og hakkes meget fint. 
Krydderurterne skylles, rystes tørre og hakkes fint. 
 
3. Peberfrugtterninger, hakket hvidløg og hakkede
krydderurter kommes i en morter sammen med ½ tsk salt og spidskommen. 
Det hele stødes fint. 
 
4. Olien røres sammen med eddiken og røres i, lidt ad
gangen. 
Saucen fortyndes med en smule vand. 
 
5. Fåreosten skæres i stykker på ca 2,5 cm og lægges i en
skål. 
Marinaden hældes over, og det hele blandes forsigtigt. 
 
6. Lad det stå og trække tildækket natten over i køleskabet.
 
Pr. portion ca 520 kcal/2184 kj. 21 g protein, 47 g fedt, 4
g kulhydrat 
 
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------