 
 
   
Kammuslinger med bacon. En let og lækker anretning som udgør en ideel forret. Du kan servere med ristet brød, hvis du synes der skal lidt
brød på bordet.
Giver 8 portioner 
 
# Ingredienser
450 g bacon 
900 g små
kammuslinger 
10 cl olie 
10 cl tør vermouth 
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk sort peber 
½ tsk løgpulver 
frisk persille 
knust tørret oregano 
sprøde salatblade 
strimler af citronskal til pynt 
 
* Fremgangsmåde
1. For at hakke
persille, kan persillen placeres i en 250 ml målekande. 
Klip persille med
køkkensaksen ca 2 spsk. Sættes til side. 
2. Sno 1 stykke
bacon omkring hver musling; Luk dem med en tandstikker af træ.
Læg muslingerne i et
ovnfast fad ca 33 x 23 cm. 
 
3. Bland olie,
vermouth, persille, hvidløgspulver. peber, løgpulver og oregano i en lille
skål. 
Hæld det over
muslingerne. 
 
4. Mariner,
tildækket, i køleskab i mindst 4 timer. 
 
5. Fjern muslingerne
fra marinaden. 
Læg dem på
bageristen over bradepanden. 
Steges, i midten af ovnen, 7-10 min, indtil baconen er brun. 
Vend dem; brun dem
på den anden side i 5 min eller indtil muslingerne er matte. 
 
6. Fjern
tandstikkerne. 
Kom dem på et fad
belagt med salatblade. Pynt hvis det ønskes. 
 
 
Trin 2: Sno bacon
omkring hver musling. 
 
 
Trin 3: Hæld
olieblandingen over muslingerne. 
 
 
Trin 5: Læg
muslingerne på bageristen over bradepanden. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kammuslinger
 
Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------