Logo

Krydret kvark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret kvark 


Det er meget let at lave din helt personlige krydrede kvark. Den smager bedst til ciabattabrød eller flûte. Kvark minder om skyr, men er lavet på en anden bakteriekultur og smager derfor lidt anderledes. Konsistensen er fastere, fordi der er et højere indhold af tørstof.

Til 1 portion. Tilberedning: 15 min.

 
# Ingredienser
50 g syltet agurk
½ rød peberfrugt
2 spsk blødt smør
150 g mager kvark
1 tsk sennep
½ tsk rosenpaprika
salt og peber.
karse
ciabattabrød eller flûte

 
* Tilberedning
1. 50 g syltet agurk og ½ rød peberfrugt skæres i små terninger.
2 spsk blødt smør røres glat med et piskeris.
150 g mager kvark, 1 tsk sennep og ½ tsk rosenpaprika røres i.
Syltet agurk og peberfrugt tilsættes.
Der smages til med salt og peber.

 
2. Karse skæres af en bakke og blandes i.
Ciabattabrød eller flûte serveres til.

 
Energi pr. portion: 13 g protein. 36 g fedt. 74 g kulhydrater = 680 kcal (2847 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her