
 
En lækker
hjemmelavet udgave at kyllinge-nuggets. Bestem selv, hvor stærk marinaden skal
være. 
✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid:
ca 30 min. plus tid til marinering 
 
# Ingredienser
1 pakke
kyllingebrystfilet (ca. 250-300 g) 
2 fed hvidløg 
2 tsk sambal oelek/chilipasta
- eller mere, hvis du vil have marinaden stærkere 
2 spsk olie 
saft af 1 citron 
2 æg 
50 g hvedemel 
200 g rasp - gerne
den grove 
olie til stegning 
1 bundt forårsløg 
1-2 friske chili til
pynt 
chilisauce efter smag 
 
* Tilberedning
 
1. Skær
kyllingefileterne i mindre stykker, og kom dem i en frysepose sammen med
presset hvidløg, sambal oelek, olie og citronsaft. 
Bind en knude på
posen, og gnid kødet godt ind i marinaden. 
Lad kødet marinere
ca 1 time. 
 
2. Pisk æggene
sammen, og vend kyllingestykkerne først i mel, dernæst i æg og til sidst i
rasp. 
 
3. Varm rigeligt med
olie på en pande, og steg kyllingestykkerne sprøde på alle sider. 
Server med snittet
forårsløg, chili og chilisauce. 
 
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.