 
 
   
Små uimodståelige,
velsmagende pakker. Det rosa står for rosépeber som giver fin smag til laks og
sauce. Retten med laks hitter netop nu! - Det smager saftsuseme godt.
Tid: 30 min. 4 pers.
 
# Ingredienser
300 g laksefilet 
8 blade kinakål 
½ dl vilde ris 
8 tynde skiver
spegeskinke 
¼ tsk sort peber 
 
SAUCE: 
2½ dl hvidvin 
1 tomat 
1 dl cremefraiche 
1 tsk rosépeber 
 
* Fremgangsmåde
1. Skær laksen i ca
8 stykker. 
 
2. Skyl kinakålen og
skil bladene fra hinanden. 
Læg otte store blade
på et skærebræt. 
Læg 1 tsk ris på
hvert blad. 
Læg et stykke laks
på og dæk med strimlet skinke. 
Krydr med lidt
peber, rul bladene sammen og form dem til småpakker. 
 
3. Læg pakkerne i en
lav, åben gryde. 
Hæld ca 1½ dl
hvidvin på. 
Lad pakkerne småkoge ca 10 minutter. 
4. Tag dem op og
hold dem varme. 
 
5. Hæld 1 dl vin i
gryden. Hak tomaten. 
Læg den i og kog
saucen ind til 1 dl. 
 
6. Pisk cremefraiche
i og krydr med groft knust rosépeber. 
 
7. Server lakse
pakkerne med saucen, hvidt brød og en blandet salat. 
 
Tips: Du kan sagtens bruge frossen laks til denne
ret. 
Optø og fileter
fisken og gå frem som anvist ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Laks og Fisk
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------