 
 
   
Sprøde små bidder,
som er lette at bage med færdigkøbt butterdej som basis. De plejer at være
meget populære! De smager saftsuseme godt og er altid godt!
Tid: 35 min, heraf
10-15 min i ovnen. Nødde- ostestængerne er fryseegnede. Holdbarhed 4 mdr. 
Antal: 50 stk. 
 
# Ingredienser
1 pk.
butterdejsplader 
1 æggeblomme 
½ dl reven
parmesanost 
½ dl hakkede
nøddekerner 
 
* Fremgangsmåde
1. Optø
butterdejspladerne så meget at de kan rulles ud. 
 
2. Læg pladerne
sammen og rul dem ud til en plade, ca 40x40 cm. 
 
3. Skær dejpladen
igennem i 4 ca 10 cm brede stænger. 
 
4. Pisk æggeblommen
og pensl 2 af dejstykkerne. 
 
5. Drys ost og
nøddekernerne på den penslede dej. 
Læg det sidste
dejstykke på og tryk sammen. 
 
6. Skær smalle
strimler af dejen, ca 1½ cm brede, 
og sno hver af dem
som en spiral. 
 
7. Læg dem på en
plade med bagepapir og bag ved 225 °C i 10-15 min. 
 
8. Server til salat,
suppe, eller som dip-tilbehør. 
 
Tips: Osten kan blandes med krydderurter eller
paprika. 
Du kan også variere med forskellige slags nødder. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter
Se alle de bedste opskrifter med Snacks/sødt
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------