 
 
   
Her får du ostekager i flere spændende udgaver. Fx
Parmesankager med valnød og oliven, Gedeost-squashkager, Parmesankager med
chorizo eller Parmesankager med gedeost og timian
Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 15 min. 6 personer. 
 
# Ingredienser
Kager: 
125 g koldt smør 
50 g revet gruyère 
50 g revet parmesan 
1 nip salt 
120 g hvedemel 
 
Radisesmør: 
12 radiser 
250 g blødgjort saltet smør 
 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 180 °C. 
Bland alle ingredienserne til kagerne i en foodprocessor, 
til dejen er jævn og ensartet. 
Lav en kugle af dejen, rul den i plastfilm, og stil den
køligt 30 min. 
 
Lav små kugler af dejen efter 30 min. 
Læg dem på en slip-let bageplade, og tryk dem flade med en
gaffel. 
 
Bag kagerne i ovnen ca. 15 min, indtil de er gyldne. 
Lad dem køle af. 
 
Rens radiserne, og hak dem meget fint. 
Kom dem i smørret i under omrøring. 
Server kagerne smurt med radisesmør. 
 
Parmesankager med valnød og oliven
Tilsæt 50 g hakkede valnødder og 
50 udstenede sorte oliven til dejen.
 
Gedeost-squashkager
Kom 1 revet squash i dejen.
Halvvejs gennem bagningen (7½ min) lægges skiver af gedeost
ovenpå og der drysses med herbes de Provence.
 
Parmesankager med chorizo
Tilsæt 30 g revet parmesan, 1 spsk kværnede mandler, 
soltørrede tomatstykker, små stykker chorizo og 
2 spsk tørret oregano til dejen.
 
Parmesankager med gedeost og timian
Tilsæt 30 g parmesan, 60 g hakkede usaltede pistacienødder, 
små stykker gedeost og friske timianblade til dejen.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Drinks  Snacks/sødt  Forretter  Tilbehør  Desserter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------