
 
Deviled Eggs eller Djævle Æg kan laves på et utal af
forskellige måder. Retten kan serveret til påske-frokosten i stedet for
almindelige æg...
Arbejdstid:
25 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke Fryse-egnet. (1 person) 
 
# Ingredienser til Røde djævleæg med spinat:
2 æg
rødbedesaft
fra syltede rødbeder 
½-1
tsk sennep 
5 g
mayonnaise 
lidt
hvidløg 
lidt
paprika 
et
par dråber Tabasco 
salt
og peber 
200
g spinat (frossen) 
50
g yoghurt
lidt
muskatnød (reven) 
60
g brød 
*
 
Sådan
laver du Røde djævleæg med spinat:
Kog
æggene hårdkogte, pil dem og lad dem afkøle let. 
Kom
dem herefter i saften fra et glas syltede rødbeder. 
Lad
dem stå og trække nogle timer i køleskabet. 
Skær
æggene over og tag blommen ud. 
Rør
æggeblommerne sammen med sennep, mayonnaise og krydderier. 
Pynt
de halve æg med blandingen. 
 
Tø
spinaten op og damp den i en lille kasserolle, til vandet er fordampet. 
Kom
evt. spinaten i en sigte og tryk resten af væden fra. 
Bland
spinaten med yoghurt og krydr med reven muskatnød og salt. 
Server
de røde æg med den varme spinat og brød. 
 
Tips:
Kom karry i æggeblommeblandingen. 
 
| Kalorier
   |   | 423
  kcal  | 
| Protein
   | 269
   | (24
  %)  | 
| Kulhydrat
   | 309
   | (33
  %)  | 
| Fedt
   | 209
   | (43
  %)  | 
| Kostfibre
   | 99
   |   | 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD