
   
   
  Disse specielle rispapirblade forhandles i kinesiske
supermarkeder. Køb ikke det rispapir, som anvendes til bagning. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
1 æggehvide 
2 tsk Maizena 
2 tsk tør sherry 
1 tsk sukker 
1 tsk hoisinsauce 
225 g pillede, kogte rejer 
4 forårsløg, i skiver 
25 g vandkastanjer fra dåse, afdryppede, skyllede og hakkede
8 kinesiske rispapirblade (se kokkens tip)
vegetabilsk olie til friturestegning 
hoisinsauce eller blommesauce, tilbehør 
 
* Tilberedning
1. Æggehviden piskes let i en skål. 
Rør Maizena, sherry, sukker og hoisinsauce i. 
Tilsæt rejer, forårsløg og vandkastanjer og rør det godt
sammen. 
 
2. Rispapirbladene blødgøres ved at dyppe dem i en skål
vand, et ad gangen. 
Læg dem ud på køkkenbordet. 
 
3. Fordel rejeblandingen midt på hvert rispapirblad. 
Pak forsigtigt rispapiret rundt om fyldet, så det er helt
omsluttet. 
Lav 8 pakker. 
 
4. Varm olien i en wok, til den er næsten rygende. 
Dæmp varmen en smule og tilsæt pakkerne, evt ad flere
omgange.
Frituresteg dem 4-5 min, eller til de er sprøde. 
Tages op med hulske og afdryppes på køkkenrulle. 
 
5. Anret pakkerne på et varmt fad og server straks med en
smule hoisin- eller blommesauce. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 133. Sukker 2 g. Proteiner 10 g. Fedt 8 g.
Kulhydrater 5 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
Kokkens tip 
Anvend dette fyld i wontondejplader, hvis du ikke kan få
rispapirblade. 
 
 
 


Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Forretter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.