 
 
   
Er hurtige at bage,
for både dej og udrulning klares mens ovnen varmer op. Server gerne kringlerne til
en drink eller et glas øl. Så er den nemt kringlet 
Tid: 15 min, heraf
7-8 min i ovnen. Kringlerne er fryseegnede. Holdbarhed ca 4 mdr. Antal:20 stk. 
 
# Ingredienser
100 g smør eller
margarine 
2½ dl hvedemel 
½ dl reven
parmesanost 
2 spsk vand 
½ tsk paprika 
1 spsk groft salt 
1 spsk hele kommenfrø
 
* Fremgangsmåde
1. Hak fedtstof,
hvedemel, parmesanost, vand og paprika sammen til en dej, i hånden eller med 
maskine. 
 
2. Del dejen i 20
stykker. 
 
3. Rul dej stykkerne
til ca 20 cm lange pølser. 
Form disse til
kringler eller hvad du kan, fx bogstaver.
 
4. Vend kringlerne
forsigtigt i en blanding af groft salt og kommen. 
 
5. Læg kringlerne på
en bageplade med bagepapir. 
 
6. Bag dem i ovnen
ved 200 °C i 7-8 minutter. 
Server gerne
kringlerne til en drink eller et glas øl. 
 
Tips: Hvis du vil have en mere fremtrædende
ostesmag, 
kan saltet udelades og kringlerne vendes kun i kommen. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter
Se alle de bedste opskrifter med Snacks/sødt
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------