
 
Hytteost mætter godt
og indeholder ganske få kalorier. Da hytteost har en neutral smag, er det nemt
at bruge den på forskellige måder. 
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 20 min. 
 
# Ingredienser
4 store skiver
mager, røget skinke 
1 iceberg salathoved
2-3 tomater 
 
Fyld: 
100 g champignoner 
250 g hytteost 
1 spsk citronsaft 
1 fed hvidløg (kan
udelades) 
2 spsk finthakket persille 
salt, peber 
 
* Tilberedning
1. Bland citronsaft,
det knuste hvidløgsfed, persille, salt og peber. 
Skær svampene i
skiver og vend dem i marinaden. 
Bland hytteosten i. 
 
2. Fordel fyldet på
skinkeskiverne og rul sammen herom. 
 
3. Striml salaten og
skær tomaterne i både. 
 
4. Læg salaten på et
fad og kom skinkerullerne herpå. 
Garner med
tomatbådene. 
 
5. Server retten med
ristet brød eller flûtes.