 
 
Butterdejen gør dem
sprøde, spinat og feta gør dem saftige, og vores opskrift gør dem lækre -
Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt
Til 2 personer 💖.
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 45 min.
 
# Ingredienser
450 g dybfrossen
spinat
450 g dybfrossen
butterdej
200 g feta
1 spsk olie
1 tsk tørret oregano.
1 mellemstort løg
1 hvidløgsfed
2 spsk olie op. 
3 æg
muskat, salt og
peber. 
 
* Tilberedning
1. 450 g dybfrossen spinat tøs op, og væsken
trykkes godt ud. 
450 g dybfrossen
butterdej tøs op efter anvisningen på pakken og rulles ud på et meldrysset bord
til 2 firkanter på hver 40x20 cm. 
200 g feta smuldres og blandes med 1 spsk olie og 1 tsk tørret oregano.
1 mellemstort løg og
1 hvidløgsfed hakkes fint. 
 
2. På en pande varmes 2 spsk olie op. løg og
hvidløg svitses 1 minut ved stærk varme. 
Spinaten tilsættes
og steges let 2-3 minutter. 
Spinat, feta og 2 æg
blandes. 
Det krydres med
muskat, salt og peber. 
 
3. Spinatblandingen fordeles på halvdelen af
dejpladerne. 
Lad en kant på 2 cm
være. 
Smør kanterne med
sammenpisket æg. læg den anden halvdel af dejen over fyldet. 
Tryk kanterne fast
med en gaffel og stik huller i overfladen, som pensles med æggeblomme. 
 
4. Bages på en plade med bagepapir i den
forvarmede ovn ved 200 °C (varmluft 180 °C) i 20 min. 
 
Energi pr. portion:
46 g protein, 96 g fedt, 82 g kulhydrater = 1373 kcal (5753 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
