
   
Kontraster er
herlige. Du vil blive begejstret for denne kontrast af milde rejer med stærk
chili og aromatisk hvidløg med friske appelsiner - Du får succes med
denne opskrift 🎵
Til 4 personer. Tilberedning.
20 min.
 
# Ingredienser
20 dybfrosne, ukogte
kæmperejer à ca 30 g
1 rød, mild chili
1 fed hvidløg
1 appelsin
(økologisk)
3 spsk varm olie
salt
2 spsk grofthakket
persille
aïoli (glas) 
mandler
 
* Tilberedning
1. 20 dybfrosne ukogte kæmperejer tøs op. 
1 rød, mild chili skæres op, udkernes og skæres i smalle strimler. 
1 fed hvidløg skæres
i smalle skiver. 
Den orange skal af 1
appelsin skrælles af i meget smalle strimler, derefter presses 8 spsk saft ud.
Rejerne pilles. Skær
ind ved ryggen og fjern tarmene. 
2. Rejerne steges i
3 spsk varm olie på alle sider i 4 minutter. 
Efter 2 minutter tilsættes hvidløg og chili. 
Panden koges af med
appelsinsaft. 
Smag til med salt. 
Drys 2 spsk
grofthakket persille og appelsinskal-strimlerne over. 
Aïoli passer til
samt ristede, hakkede mandler. 
 
Energi pr. portion.
31 g protein, 10 g fedt. 4 g kulhydrater =230 kcal (962 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.