 
 
   
Her får du lune snacks og toast i flere spændende udgaver. Fx
Alsacetoast, Toast med kyllingelever, Mexicansk toast eller Toast med rejer og
krydret sauce
Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 15 min. 4 personer. 
 
# Ingredienser
1 æg
4 tykke pølser
4 stilke persille
4 skiver sandwichbrød
1 lille glas chili
75 g revet emmentaler
peber 
 
* Tilberedning
Kog ægget 9 min. Pil det under rindende, koldt vand, og 
skær det i kvarte. Stil det til side. 
Kog pølserne 1 min. Skær dem i 2 cm stykke skiver. 
Stil dem til side. 
Skyl persillen, og hak den fint. Stil den til side. 
Forvarm grillen i ovnen. 
Læg brødskiverne på en slip-let bageplade. 
Læg 2 spsk chili på hver skive. 
Fordel den revne ost og pølseskiverne på hver skive brød. 
Læg et kvart æg på hver skive. 
Drys med peber og med finthakket persille. Bag 5 min. 
 
Alsacetoast
Smør brødet med sennep. 
Læg 1 skive gruyère ost, pølsestykker, 
lidt bacon og revet gruyère ovenpå. Bag brødet 5 min.
 
Toast med kyllingelever
Hak og brun 3 kyllingelevere, 150 g champignon, 
2 skalotteløg og persille. Smag til med salt og peber.
Det hele jævnes med 3½ spsk fløde og en æggeblomme.
Sæt det ind under grillen.
 
Mexicansk toast
Smør brødskiverne med kvark blandet 
med 1 brunet løg og 4 spsk tacosauce.
 
Toast med rejer og krydret sauce
Brun 1 løg, 3 fed hvidløg og 1 snittet stilk bladselleri 
sammen med 200 g pillede rejer.
Hæld stegevæsken sammen med 3 spsk mel, 3 dl mælk, 
tomatpuré og cayennepeber.
Varm det igennem, og rør det sammen med rejerne.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Tapas  Drinks  Snacks/sødt  Forretter  Desserter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------