 
 
   
Med foodprocessoren tilbereder du hurtigt denne herlige tunfiskepaté, den er fin både som forret og til frokost eller natmad.
Tid: ca 1 time, heraf
50 min i ovnen. ca 10 skiver 
 
# Ingredienser
1 ds. tunfisk i vand
(ca 200 g) 
1 ds. champignoner (ca 200 g) 
1-2 spsk hakket dild 
3 skiver hvidt brød uden
skorper 
3 æg
2 dl cremefraiche 
1 dl yoghurt naturel 
1 tsk estragon 
¼ tsk sort peber 
salt 
 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at hælde
væden fra dåserne med tunfisk og champignoner. 
 
2. Hak tunfisk, champignoner
og dild i foodprocessoren. 
 
3. Tilsæt brød, æg, cremefraiche
og yoghurt naturel. 
Krydr med estragon, sort
peber og salt. 
 
4. Hæld massen i en aflang
form (ca 1 liter). 
Dæk formen med aluminiumsfolie.
 
5. Bag pateen i en i
175 °C varm ovn ca 50 minutter. 
Lad den køle af i formen.
 
6. Server tunfiskepateen
i skiver med salat og brød. 
Pynt gerne med citron
og dildkviste. 
 
Tips: Tunfiskepateen kan også tilberedes i mikroovn.
Hæld massen i en egnet form. 
Dæk til og tilbered pateen ved 750W 8-10 minutter. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Tunfisk
 
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------