Logo

Frikadeller med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadeller med skinke 

 
Til frikadeller og kødboller kan der bruges samme fars. Farsen er hakket flæskekød og kogt skinke. Det tager ikke længere tid at røre en dobbelt portion fars, for dermed at lave mad til 2 dage. Den ene portion kan fryses, så er der hurtig mad til en travl dag.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min. Stegetid: 8-10 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser:
500 g hakket flæskesmåkød
100 g kogt skinke
1 løg
4 spsk hvedemel
2 spsk kartoffelmel
1 æg
2-3 dl fløde
salt, peber
1 tsk salvie
½-1 tsk reven muskatnød
50-75 g smør el. margarine

 
* Tilberedning:
1. Bland det hakkede kød med skinken skåret i terninger.
Tilsæt revet løg, hvede- og kartoffelmel, æg og fløde.
Rør farsen godt.
Krydr med salt, peber, salvie og reven muskatnød.

 
2. Smelt fedtstoffet gyldent og form farsen til frikadeller.
Steg frikadellerne i fedtstoffet 8-10 min.
Vend dem ofte under stegningen.

 

Se alle de bedste opskrifter Kartoffelsalat eller med Hakket kød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her