 
 
   
Det er en sikker klassiker, der vækker gode minder hos de
fleste af os, nyd den med solbærsyltetøj, blegselleri, vindruer og/eller
valnødder til
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 15 min. 
 
# Ingredienser:
8 umodne trekanter
af camembert 
1-2 æg 
rasp 
Til friturestegning:
palmin eller olie 
 
* Tilberedning:
1. Ostene skal være
kolde og knap modne. 
Vend dem i
sammenpisket æg og dernæst i fintsigtet rasp. 
 
2. Varm fedtstoffet.
Når en lille
franskbrødsterning bliver gylden på 1 minut, er frituren klar. 
 
3. Kog ostene i
fedtstoffet til de er gyldne. 
Tag dem op med en
hulske og læg dem på fedtsugende papir. 
 
4. Server de
friturestegte camembert nykogte og varme. 
Giv solbærsyltetøj,
blegselleri, vindruer og/eller valnødder til. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Ost 
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.