
 
Sennep
og sennepsfrø giver smag til denne salat. Du kan give sennepsfrøene et opkog i
friskt koldt vand 3-4 gange, hvis du vil have en mildere sennepssmag. 
Arbejdstid:
20 min. Ikke fryse-egnet. 3-4 personer. 
 
#
Ingredienser til Kartoffelsalat med ærter og dild:
2
tsk dijonsennep 
1
tsk sennepsfrø 
1
spsk hvidvinseddike 
2 spsk
olie 
500
g kogte kartofler 
150
g sukkerærter (eller bælgede grønne ærter) 
1
lille rødløg (fintsnittet) 
frisk
dild (fintsnittet) 
salt
og peber 
*
 
Sådan
laver du Kartoffelsalat med ærter og dild:
Pisk
sennep, sennepsfrø, vineddike og olie sammen og spæd evt. med lidt vand. 
Smag
til med salt og peber. 
Skær
kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen. 
Skyl
sukkerærterne og snit dem fint. 
Vend
dem i salaten sammen med fintsnittet rødløg og dild. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD