 
 
   
Denne friske
kyllingeret er et godt bud på en alt-i-et-fad ret. Den er både billig og mager.
Retter med kylling hitter netop nu! Her er en virkelig lækker ret 
Tid: 1½ time, heraf
55 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
3-4 skalotteløg 
6-8 kartofler 
2-3 gulerødder 
5-6 fed hvidløg 
1 kylling (1,2-1,3 kg) 
1 tsk salt 
1 tørret chilipeber 
2 tsk rosmarin 
1 tsk timian 
½ bdt. frisk merian
eller 1 tsk tørret 
1 spsk olie 
1½ dl hvidvin 
 
* Fremgangsmåde
1. Skræl løg,
kartofler og gulerødder. 
Skær løgene i både,
kartoflerne i tern og gulerødderne i tykke skiver. 
Pil hvidløgene. 
 
2. Optø kyllingen
hvis den er frossen. 
Skyl den og skær den
i 6-8 stykker. Drys med salt. 
 
3. Fordel grønsager,
kartofler, hele hvidløgsfed og smuldret chili i et ovnfast fad eller 
en lille
bradepande. 
Læg kyllingestykkerne
ovenpå. 
 
4. Drys med
rosmarin, timian og merian. 
Pensl med olien og
hæld hvidvinen ved. 
 
5. Sæt fadet i en 200
°C varm ovn i 45 min. 
Sæt temperaturen op
til 250 °C og steg yderligere 10 min. 
 
6. Server retten med
en blandet Grøn Salat og Brød. 
 
Tips: Retten kan fryses i portionspakker og siden
varmes i mikroovnen. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------