 
 
   
En varm gryde med
herligt farvestrålende grønsager og vor populære røgede medister. Det er en let
og billig ret at servere som hverdagsmad. 
Tid: 25 min. Retten er
fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
400 g røget medister
1 gul peberfrugt 
1 rød peberfrugt 
1-2 løg 
1 tsk timian 
5-6 hele sorte
peberkorn 
2 dl vand 
 
SERVERING: 
cremefraiche 
 
* Fremgangsmåde
1. Træk skindet af
pølsen og skær den i store tern. 
 
2. Skyl og udkern
peberfrugterne. Skær dem i strimler. 
 
3. Pil løgene og
skær dem i tynde både. 
 
4. Bland det grønne
i en sauterpande. Rør pølsen i. 
Krydr med timian og
hele peberkorn. Hæld vandet på. 
 
5. Lad retten koge
10 - 15 min. 
 
6. Server
pølsegryden med lidt cremefraiche og løse ris. 
 
Tips: Lav gerne en dobbelt portion og frys en af
dem ned. 
Så har du en hurtig
middags- eller frokostret til familien! 
 
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------