 
 
   
Med en blanding af forskellige slags svampe som fx østershatte og champignoner får denne risret en rigtigt
fyldig og rig smag. Det smager saftsuseme godt.
Tid: ca 40 min.
Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 4 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
2½ dl vilde ris 
1 løg 
2 stilke bladselleri
400 g østershatte og
champignoner 
2 spsk smør eller
margarine 
1 dl hvidvin 
1 dl grønsagsbouillon
(vand + terning) 
1 dl yoghurt naturel
1 tsk salt 
¼ tsk peber 
persille
 
* Fremgangsmåde
1. Kog risene efter
pakningens anvisninger. 
 
2. Pil løget og hak
det fint. 
Skyl sellerien og
skær den i strimler.
Skyl svampene og skær dem i mindre stykker. 
 
3. Smelt fedtstoffet
i en gryde. 
Svits løg, bladselleri og svampe ca 5 min. 
 
4. Hæld hvidvin og grønsagsbouillon
på. 
Lad det småkoge ca 5
min. Rør yoghurt og ris i. 
Smag til med salt og
peber. 
 
5. Drys hakket
persille over.
Server med  blandet salat og brød.
 
Tips: Tilbered en dobbelt portion af denne ret og 
frys den ned i portionspakker.
Godt at have når det
skal være hurtigt og nemt. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Svampe  Grønsager eller Ris 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------