 
 
   
Denne hurtige og sunde ret er lynstegt, så du skal kun
anvende et minimum af fedtstof. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
4 kyllingebryster, uden skind og ben 
250 g babymajs 
250 g sukkerærter 
2 spsk solsikkeolie 
1 spsk sherryvineddike 
1 spsk honning 
1 spsk lys sojasauce 
1 spsk solsikkekerner 
peber 
ris eller kinesiske ægnudler, tilbehør 
 
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres kyllingebrysterne i lange, tynde
strimler 
 
2. Halver babymajs på langs og nip sukkerærterne.
 
3. Varm olien i en forvarmet wok eller stor pande. 
 
4. Tilsæt kyllingekød og svits for ret kraftig varme under
omrøring i 1 minut. 
 
5. Tilsæt babymajs og sukkerærter og lynsteg for jævn varme
i 5-8 min, til de er jævnt stegte.
Grønsagerne skal stadig være lidt sprøde. 
 
6. Rør eddike, honning og sojasauce sammen i en lille skål. 
 
7. Rør eddikeblandingen og solsikkekernerne i wokken. 
 
8. Retten krydres godt med peber. Svits under omrøring i 1
minut. 
 
9. Server retten varm med ris eller kinesiske ægnudler. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 280. Sukker 7 g. Proteiner 31 g. Fedt 11 g.
Kulhydrater 9 g. Mættede fedtsyrer 2 g. 
 
 
 


 
VARIANT 
Risvineddike eller balsamico er gode erstatninger for
sherryvineddike. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.