 
 
 
 
Den bedste opskrift på lækre stegte ris med karry,
courgette, grønne bønner og asparges. En perfekt måde at få ryddet op i
grønsagsskuffen på. Se opskriften her
Til 4 pers
 
# Ingredienser
225 g jasmin ris 
2 spsk olie fx
jordnøddeolie 
1 spsk grøn
thai-karrypasta 
6 forårsløg, skåret
i skiver 
2 fed hvidløg,
pressede 
1 courgette, skåret i
tynde stave 
125 g grønne bønner,
skåret i mindre stykker 
175 g asparges,
istandgjorte 
1 spsk fiskesauce 
3-4
thai-basilikumblade 
 
* Tilberedning
1 Kog risene i
kogende, letsaltet vand i 12-15 min. 
Afdryp dem godt. De
afkøles og sættes i køleskab natten over. 
 
2 Varm olien i en
wok og svits karrypastaen under omrøring i 1 min. 
Tilsæt forårsløg og
hvidløg og svits under omrøring i 1 min. 
 
3 Tilsæt courgette,
bønner, asparges og svits under omrøring i 3-4 min, 
eller til grønsagerne
akkurat er møre. 
Løsn risene med en
gaffel og kom dem i wokken. 
Svits under konstant
omrøring i 2-3 min, eller til risene er varme. 
Rør fiskesaucen og
basilikumblade i. Serveres varm. 
 
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------