Logo

Æggesalat – for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggesalat – for børnekokke 

 
Brug æggesalat som pålæg på brød eller som fyld i sandwich. Hjemmelavet æggesalat med karrydressing. Her får du en cremet og sund opskrift på velsmagende æggesalat - en klassiker
Til 4 personer - ret nemt

 
# Ingredienser
1½ dl - ca 100 g mayonnaise (se opskrift)
½-1 tsk karry
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
½ bakke karse (se tips)
4 hårdkogte æg (9-10 min - se opskrift)

 
* Tilberedning
Rør mayonnaise med karry, salt og peber.
Klip karsen.
Hak hårdkogte æg, vend dem i dressingen med karsen.
Smag til med salt og peber.

 
Tips: Kan du ikke lide karse, så brug brøndkarse, dild eller basilikum.

 
Se alle opskrifter For børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Kan man spise varme hveder uden at have fri?



Effektiv reklame - klik her