Brug tunsalat som fyld i sandwich eller som pålæg på brød. Her er en lækker og cremet tunsalat med æg og frisk basilikum. Server hjemmelavet tunsalat
til frokost med salat til eller som fyld i pitabrød.
Til 4 personer - ret nemt
# Ingredienser
1 ds tun (ca. 175 g)
1½ dl - ca 100 g mayonnaise (se opskrift)
eller 1½ dl cremefraiche 18 %
1 rød peberfrugt
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
* Tilberedning
Åbn dåsen med tun.
Kom indholdet i en si, og lad det dryppe af.
Kom tunen i en skål, og rør den sammen med mayonnaise eller
cremefraiche.
Skyl peberfrugten. Skær stilken væk, og fjern frøene.
Skær peberfrugten ud i små tern.
Rør dem i tunsalaten.
Smag til med salt og peber.
INFO: Tunsalat starter med en blanding af to
hovedingredienser: tun og mayonnaise. Den anvendte tun er normalt forkogt, på dåse
og pakket i vand eller olie. Peberfrugter først og fremmest blandt de
ingredienser, der tilsættes. Når blandingen lægges på brød, laver den en
tunsalatsandwich
Se alle opskrifter For børnekokke