Logo

Tunsalat – for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunsalat – for børnekokke 

 
Brug tunsalat som fyld i sandwich eller som pålæg på brød. Her er en lækker og cremet tunsalat med æg og frisk basilikum. Server hjemmelavet tunsalat til frokost med salat til eller som fyld i pitabrød.
Til 4 personer - ret nemt

 
# Ingredienser
1 ds tun (ca. 175 g)
1½ dl - ca 100 g mayonnaise (se opskrift)
eller 1½ dl cremefraiche 18 %
1 rød peberfrugt
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

 
* Tilberedning
Åbn dåsen med tun.
Kom indholdet i en si, og lad det dryppe af.
Kom tunen i en skål, og rør den sammen med mayonnaise eller cremefraiche.
Skyl peberfrugten. Skær stilken væk, og fjern frøene.
Skær peberfrugten ud i små tern.
Rør dem i tunsalaten.
Smag til med salt og peber.

 
INFO: Tunsalat starter med en blanding af to hovedingredienser: tun og mayonnaise. Den anvendte tun er normalt forkogt, på dåse og pakket i vand eller olie. Peberfrugter først og fremmest blandt de ingredienser, der tilsættes. Når blandingen lægges på brød, laver den en tunsalatsandwich

 
Se alle opskrifter For børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Kan man spise varme hveder uden at have fri?



Effektiv reklame - klik her