Logo

Rødvinssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødvinssild 

 
Rødvin og sukker sammen med eddike og forskellige krydderier giver de marinerede sild smuk farve og dejlig smag. Kan absolut anbefales, men prøv selv
Tid: ca 30 min + 1-2 døgn til marinering. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 glas marinerede sild (4 fileter)
2 dl rødvin
1 dl eddike  
1½ dl sukker
5-6 hele kryddernelliker
2 laurbærblade
1 tsk allehånde
1 tsk sennepskorn
1-2 løg
 
* Fremgangsmåde
1. Skyl sildene i koldt vand. Lad dem dryppe af.

 
2. Skær sildefileterne i skrå 3-4 cm brede stykker.
Læg dem i et halvdybt fad.

 
3. Bland rødvin, eddike, sukker og alle krydderierne i en gryde.
Giv lagen et opkog og lad den køle af.

 
4. Pil løgene og skær dem i skiver.
Læg dem som løgringe over sildene.
Hæld lagen på, og lad det trække 1-2 døgn.

 
5. Server de lækre sild med nye kartofler og grofthakket dild samt godt brød.

 
Tips: Retten kan også tilberedes med matjessild. Gå frem som anvist ovenfor.

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her