Logo

Ananasdessert med rom-rosinsauce - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananasdessert med rom-rosinsauce - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
En mættende og lækker dessert med ananas som kan spises som morgenmad, eller serveres som dessert med varm rom-rosinsauce ved siden af.
4 Personer

 
# Ingredienser
1 ananas
1 stang vanilje
150 g rørsukker
4 æg
1 dl rom
50 g rosiner

 
* Tilberedning
Skræl ananassen, skær den i 1 cm tykke skiver og skær stokken ud.
Skrab marven ud af vaniljestangen og bland den med 50 g rørsukker.
Kom dette på en pande og lad sukkeret smelte uden at brune.
Steg ananasskiverne i sukkeret, til de er svagt gyldne.

 
Læg dem i et ildfast fad, pisk 4 æg sammen og hæld dem over.
Bag det i ovnen ved 175 °C i ca. 20 min.
Drys med 50 g rørsukker og karamelliser under grillen i ovnen,
til toppen er gyldenbrun.

 
Kog rom og rosiner med 50 g rørsukker, til det er opløst, og stil til side.
Server ananasdesserten varm med rom-rosinsaucen ved siden af.

 
Se alle de bedste opskrifter med Ananas

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her