 
 
   
Bagt ris med sultana rosiner, mælk, vanilje, citronskal og hakkede
pistacier til pynt. Denne formidable dessert bages i ovnen, så den kan nydes af
jer alle
Til 4 pers
 
# Ingredienser
75 g sultana rosiner (lyse rosiner)
5 spsk sukker 
90 g grødris 
1¼ liter mælk 
1 tsk vaniljeessens 
1 spsk smør, til formen 
1 stor, usprøjtet citron, fintrevet skal af 
1 knsp muskatnød 
hakkede pistacier, til pynt 
 
* Tilberedning
1 Kom sultanarosiner, sukker og ris i en skål og 
rør dem sammen med mælken og vaniljeessens. 
Hæld det i et smurt, ovnfast fad, drys citronskal og 
muskatnød over og bag den i en forvarmet ovn ved 160 °C i 2½
time. 
 
2 Tag fadet ud og fordel desserten i portionsskåle. 
Drys hakkede pistacienødder over og server. 
 
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------