 
 
   
Tag en bid og opdag et dejligt fyld. Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forberedelsestid: 25 min. Tilberedningstid: 45 min.
Kuverter: 6 
 
# Ingredienser
6 mellemstore grønne æbler 
80 g blødgjort smør 
0,6 dl korender (evt rosiner)
2 spsk lys sirup 
1,2 dl vand 
60 g ekstra smør 
0,6 dl ekstra lys sirup 
1,2 dl brun farin 
 
* Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 180 °C. 
Fjern kernehusene fra æblerne med en udkerner eller en lille
skarp kniv. 
Lav et lille snit i og omkring midten af hvert æble. 
 
2. Hæld smør, korender og sirup i en lille skål og bland det
godt sammen - ikke for meget. 
Fordel blandingen jævnt i hvert æble. Anbring æblerne i et
ildfast fad. 
 
3. Tilsæt vand, ekstra smør og ekstra sirup i en lille gryde
og rør rundt i det ved lav varme, indtil smørret er smeltet. 
Hæld det ned i fadet. Øs en skefuld brun farin over hvert
æble. 
Bag dem i 45 min, eller indtil æblerne er gennembagte. 
Server æblerne varme, eventuelt med en klat flødeskum. 
 
Prøv sammen med:
Forret: Gazpacho
Hovedret: Rissoles
med lasagnette
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.