
   
En sød påskegave - men du kan også spise nogen selv - Du får succes med denne opskrift 💋
Til 18 stykker. Tilberedning:
1 time (plus tid til afkøling)
 
# Ingredienser
1 pakke
chokoladekage-blanding
100 g mørk
overtrækschokolade
150 g hvid overtrækschokolade
 
* Tilberedning
1. 1 pakke chokoladekage-blanding blandes med æg,
mælk og blødt smør efter anvisningen på emballagen. 
Halvdelen af dejen fordeles i en smurt muffinsform (med 9 huller)
Kagerne bages i 15
min i den forvarmede ovn ved 180 °C (varmluft 160 °C). 
2. Kagerne løsnes af formen, og resten af dejen
bages på samme måde. 
100 g mørk
overtrækschokolade hakkes, blandes med glasuren fra chokoladekagepakken og
opløses i varmt vandbad. 
150 g hvid overtrækschokolade hakkes og smeltes. 
9 æggeformede kager
smøres med hvid overtrækschokolade og 9 med mørk overtrækschokolade. Lad
chokoladen størkne. 
 
3. Resten af den flydende chokolade fyldes i 2
forskellige engangs-sprøjteposer, og der skæres et lille hul i spidsen. Æggene
dekoreres efter egen fantasi. 
 
Pr. stk.: 4 g
protein, 15 g fedt, 27 g kulhydrater. = 259 kcal (1090 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.