 
 
   
Denne kylling er først udbenet og dernæst fyldt med en
lækker fars af bacon, citron, timian, brødkrummer og urter, alt smørstegt a la
mormor.
Tilberedningstid: 1
time 15 min. Til 4 personer. 
 
# Ingredienser
1 stor kylling 
2 skiver tyk bacon 
250 g daggammelt
brød 
200 g smør 
1 citron 
1 bdt persille 
1 tsk timian 
salt og friskkværnet
peber 
bomuldstråd og nål 
*
Tilberedning
1.Del kyllingen i 2
på langs og fjern så mange ben som muligt. 
 
2. Skær
baconskiverne i små tern. 
Skræl citronen og
skær den i små tern. 
Smuldr brødet (uden
skorpen) og bland det med citron, timian, 
hakket persille og
lidt salt og peber. 
Kom baconternene og
2 spsk smør i. 
 
3. Forvarm ovnen til
200 °C. 
Fyld kyllingen med fars
og sy den sammen. 
Læg kyllingen og
resten af smørret i et ovnfast fod. 
Steg kødet i 45 min
og væd det regelmæssigt med kraften. 
Grill derefter
kyllingen 5 min. 
Bland kraften med
2-3 spsk vand til sauce. 
 
4. Server straks med
bønner eller små løg og nye kartofler. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.