 
 
   
Soya, honning og
ingefær er hovedingredienser, når det gælder krydring af denne spændende ret. 
Det smager saftsuseme godt, ret nemt og lækkert 
Tid: 50 min, heraf
35-40 min i ovnen. 4 pers. 
 
# Ingredienser
1 stor kylling ( 1,5
kg) 
1 tsk salt 
¼ tsk peber 
1 dl soya 
4 spsk honning 
2 tsk reven ingefær 
2 spsk tomatpuré 
1 fed hvidløg 
2 spsk olie 
 
* Fremgangsmåde
1. Skær kyllingen i
6 dele. 
Drys med salt og
peber og læg dem i et ovnfast fad.
 
2. Stil fadet i en 225
°C varm ovn og steg kyllingen i 20 min.      
 
3. Bland soya,
honning, ingefær, tomatpuré, presset hvidløg og olie til en sauce. 
 
4. Tag fadet ud og
pensl kyllingestykkerne med saucen. 
 
5. Stil fadet ind
igen og steg videre i 8-10 min. 
 
6. Tag fadet ud
igen. Pensl og steg yderligere 8-10 min. 
 
7. Pensl til sidst
med resten af saucen. 
 
8. Server kyllingen
med safranris blandet med strimlet porre samt cherrytomater.
 
Tips: Retten kan også tilberedes af kyllingedele
som fx lår eller bryst. 
Hvorfor ikke prøve
kalkunbryst eller kalkunlår? 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------