 
 
   
Nem opskrift på et hurtigt brød med solsikkekerner og
hørfrø, der hverken skal æltes eller hæves, og er klar på 30 min. Se opskriften
her og prøv at bage brødet.
1 stk brød. 
 
# Ingredienser
60 g solsikkekerner (ca. 1 dl) 
3 spsk hørfrø 
¼ litermælk 
50 g gær 
1 tsk sukker 
1 tsk groft salt 
275 g hvedemel (ca. 4¾ dl) 
 
* Tilberedning
Kom solsikkekerner og hørfrø i en kold pande. 
Skru op til kraftig varme og rist kernerne under omrøring i
ca. 3 min. 
Kom mælken i en skål og rør gæren ud heri. 
Tilsæt sukker, salt og de ristede, varme kerner. 
Kom melet i og slå dejen godt sammen. 
Fordel den i en lille, smurt bradepande (ca. 4x18x25 cm). 
Bag brødet midt i en kold ovn - indstil på 225 °C og bag i
ca. 20 min. 
 
Tips: I stedet for solsikkekerner og hørfrø kan man
anvende 
de samme mængder af henholdsvis græskarkerner og sesamfrø. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Brød
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.