Logo

Omelet med torsk og persille - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet med torsk og persille - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Nem og hurtig opskrift på omelet med torsk, persille og parmesan. Spis og nyd. En god opskrift fra Kogebog.dk med mere end 13.000 opskrifter med billeder.
4 Personer

 
# Ingredienser
400 g torsk i filet
olie
salt og peber
1 bdt. persille
8 æg
2 dl cremefraiche
50 g revet parmesan

 
* Tilberedning
Bag torskefileterne i ovnen ved 175 °C i ca. 10 min.
Køl fileterne af, og rør dem til en fars med lidt olie, salt, peber og hakket persille.

 
På en lille pande laves 4 små flade "pandekager" af pisket æg.
Disse rulles med farsen og lægges i et ildfast fad.
Oven på hver rulle lægges en stribe cremefraiche, hvorpå
der drysses revet parmesan.

 
Fadet sættes i ovnen under grill og gratineres. til de er gyldenbrune.
Ved serveringen drysses med hakket persille.

 
Se alle de bedste opskrifter med Omelet

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her