 
 
   
Peanutbutter cookies er crunchy med hele stykker peanuts og
mørk chokolade og smager himmelsk. 
Denne opskrift på skønne hjemmelavede cookies er nem at lave.
Giver ca 24 småkager.
Tilberedningstid: 10 min. 
 
# Ingredienser
225 g cremet eller
groft peanutsmør 
190 g brunt sukker
1 stort æg 
125 g mælkechokoladespåner
50 g hasselnødder, halverede
Stødt melis 
 
* Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til
180 °C. 
 
2. Bland peanutsmør,
brunt sukker og æg i en mellemstor skål med en røreske indtil det er godt
blandet. 
Tilsæt
chokoladespåner og hasselnødder; bland det godt. 
 
3. Rul en toppet
teskefuld af dejen i 4 cm bolde. 
Læg boldene 5 cm fra
hinanden på en usmurt bageplade. 
 
4. Dyp en
spisegaffel i stødt melis; tryk kryds og tværs mønster på hver bold, så de
bliver ca 1½ cm i tykkelse. 
 
5. Bages i 12 min
eller indtil de er faste. 
Lad småkagerne stå
på bagepladen i 2 min. 
Fjern småkagerne med
en stegespade og læg dem på en metalrist; lad dem afkøle helt. 
 
6. Opbevar dem i
lufttætte beholdere i stuetemperatur eller frys dem i op til 3 måneder. 
 
 
Trin 3: Rul dejen i
4 cm bolde. 
 
 
Trin 4: Tryk en
gaffel på boldene for at forme et kryds og tværs mønster. 
 
 
Trin 5: Flyt
småkagerne til en metalrist. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kager
 
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------