De syltede italienske kirsebær er den søde overraskelse i
salaten, hvor de passer perfekt til de bagte rødbeder og den sprøde pancetta. Retten
er et kæmpe hit ✅
4 personer. Arbejdstid: ca 30 min.
# Ingredienser
500 g rødbeder
1 spsk olie
100 g pancetta (kan erstattes af bacon)
150 g sort quinoa (kan erstattes af bulgur eller couscous)
1 stor håndfuld rucola
4 spsk italienske syltede amarena kirsebær
50 g salte mandler
olie
salt og peber
* Tilberedning
1. Skræl rødbederne, og skær i mundrette tern.
Vend med olie, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Bag rødbederne i ovnen ved 200 °C i ca 20 min.
2. læg pancetta på en bageplade med bagepapir, og steg den
sprød i den varme ovn i ca 5 min.
3. Kog quinoa i dobbelt så meget vand i ca 10 min under låg.
Tag gryden af varmen, og lad den stå i ca 10 min.
4. Skyl rucola, og afdryp.
5. Vend quinoa med rødbeder.
Top med rucola og italienske kirsebær.
Drys med hakkede mandler, og læg pancetta på toppen.
Dryp lidt olie over, og krydr med salt og peber.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.