 
 
   
Estragon og fransk
sennep passer meget fint til kylling i alle former. De giver kødet en fin
krydring. Her er en virkelig lækker ret med pasta, der er god netop nu! 
Tid: 50 min, heraf
35 min i ovnen + mindst 2 timer til marinering. 4 pers. 
 
# Ingredienser
4 kyllingefileter
(500 g) 
1 lille porre 
saft af 1 limefrugt 
3 spsk olie 
1-2 tsk fransk
sennep 
½ spsk hakket frisk
estragon eller 1 tsk tørret 
pasta
 
* Fremgangsmåde
1. Optø
kyllingefileterne hvis du bruger frosne. 
 
2. Skyl porren og
skær den i fine strimler. 
Bland lime saft,
olie og fransk sennep. 
Skyl og hak estragonbladene.
Rør dem i marinaden. 
 
3. Læg porren i
bunden af et ovnfast fad. 
Læg
kyllingefileterne på og hæld marinaden over. 
 
4. Lad det marinere
i køleskabet mindst 2 timer. 
Vend kødet nogle
gange undervejs, så det hele tager smag af marinaden. 
 
5. Tag fadet ud og
lad det stå i stuetemperatur 10 min. 
 
6. Stil det i en 225
°C varm ovn i 35 min. 
 
7. Tag
kyllingefileterne op og skær dem i skrå skiver. 
Læg dem tilbage i
fadet. 
 
8. Server med pasta
i forskellige farver og en blandet Grøn Salat. 
 
Tips: Hel kylling kan deles i fire dele og lægges i
samme marinade som ovenfor. 
Lad den stå i
ovnen  45 min. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------